ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΣΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγγελος Αναστασιάδης foto
Η επίσημη ανακοίνωση όπως όλα δείχνουν απομένει στον Πλατανιά για την 3η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο.

Πέμπτη λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα έφυγε από τα γραφεία του συλλόγου ο πρόεδρος του Πλατανιά Μανώλης Μαθιουλάκης και στην συνέχεια ακολούθησε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Νωρίτερα οι δυο άνδρες είχαν διαπραγματεύσεις με αίσιο τέλος κάτι που σημαίνει πως ο αγαπητός στις τάξεις των φίλων της ομάδος και με σπουδαίο έργο στο παρελθόν επιστρέφει σε μια ακόμα δύσκολη αποστολή. Αρχικά να αλλάξει το κλίμα και στην συνέχεια να βοηθήσει την ομάδα έτσι ώστε να παραμείνει για μια ακόμα χρονιά στην Super League. 

Ήταν Νοέμβριος πάλι 20 του μηνός του 2012 όταν τον πρωτογνωρίσαμε απο κοντά με τον Πλατανιά πάλι σε δύσκολη θέση και τον ίδιο να τα βάζει με όλους και όπως έλεγε τον Μάϊο όλα ήταν καλά. 

Η δεύτερη επιστροφή του έγινε τον φεβρουάριο του 2014 και πάλι το σενάριο ήταν το ίδιο η ομάδα πανηγύριζε την παραμονή της με τον ίδιο όμως το καλοκαίρι να φεύγει για την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ. 

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήθελε ξανά Πλατανιάς και Αναστασιάδης να βρεθούν και 9 Νοεμβρίου του 2017 πλέον στα γραφεία τα οποία πλέον είναι στα Χανιά Κισσάμου 107 να δώσουν εκ νέου τα χέρια. 

Το πλατύ χαμόγελο του έξω από τα γραφεία ξημερώματα πλέον Παρασκευής λέει πολλά...
neatv.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.