Δείτε ποιά ακίνητα στην Κρήτη δημοπρατεί η Τράπεζα Πειραιώς


Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 24  Οκτωβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού ιστότοπου της Τράπεζας Πειραιώς - Φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες
Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς στο διήμερο 24 και 25 Οκτωβρίου θα προχωρήσει στην ηλεκτρονική δημοπρασία 57 ιδιόκτητων ακινήτων της σε ολόκληρη την χώρα.
Μεταξύ αυτών των ακινήτων περιλαμβάνονται και έξι ακίνητα στην Κρήτη με τιμές εκκίνησης που κυμαίνονται από 42.000 έως 430.000 ευρώ τα οποία θα δημοπρατηθούν στις 24 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τέσσερα ακίνητα στα Χανιά και και δύο στην Σητεία που είναι τα εξής:
Γραφείο  75μ2  στο ίδιο κτίριο, με το προηγούμενο και με τιμή εκκίνησης 78.000 ευρώ
Κατάστημα στην Σητεία, εμβαδού 53 μ2 με τιμή εκκίνησης 42.000 ευρώ και
Κατάστημα στην Σητεία, εμβαδού 73 μ2 με τιμή εκκίνησης 55.000 ευρώ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, η δημοπρασία είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερομένους προκειμένου να αξιοποιηθούν τα ακίνητα που έχει η Τράπεζα στην ιδιοκτησία της και να αντληθεί ρευστότητα η οποία θα διοχετευθεί στην οικονομία.
hlashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.