25Σεπτεμβρίου (και βλέπουμε..) .......Καράβι στη γραμμή ΚΙΣΣΑΜΟΣ- ΚΥΘΗΡΑ -ΓΥΘΕΙΟ

Αναβολή του Σ.Α.Σ. καθυστερεί την έναρξη δρομολογίων του "ΙΟΝΙΣ"

Απρόσκοπτα συνεχίζεται στον προβλήτα του ναυπηγείου Χαλκίτη στο Πέραμα η πρόοδος των επισκευών-μετασκευών και συντήρησης του Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό καταβαλόταν προσπάθεια έτσι ώστε όλα να ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του πλοίου γύρω στις 15 με 20  Σεπτεμβρίου. Πλην όμως λόγω της αναμενόμενης την 5/9 συνεδρίασης του Σ.Α.Σ., εκκρεμούσε η τελευταία διαδικαστική ενέργεια της επισφράγισης του θέματος και της ανάθεσης της γραμμής στην εταιρεία ΑΒΛΕΜΩΝΑΣ Ν.Ε. των κ. Τουρλουμούση – Τσαϊλά.


Για άγνωστη σε εμάς αιτία, ατυχώς η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. της 5/9 αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 20/9. Αυτό σημαίνει ότι οπωσδήποτε αποκλείεται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια του πλοίου πριν τις 25 Σεπτεμβρίου (και βλέπουμε..)

Δυστυχώς φαίνεται ότι η κρατική μηχανή και ιδιαίτερα αυτή του ΥΕΝ, καίει ακόμα κάρβουνο και ο καρβουνιάρης είναι κρυωμένος.......
kithiraikanea
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.