Ροκάκης: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη μιας ιστορικής συμφωνίας

Δηλώσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γίνονται σήμερα στα "Χανιώτικα Νέα" από τον Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι θέμα χρόνου η «επίτευξη», όπως σημειώνει «μιας ιστορικής συμφωνίας που θα ενώσει δύο ιστορικούς συλλόγους».
Σύμφωνα με τον κ. Ροκάκη, η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα είναι πανίσχυρη, επαναλαμβάνοντας δηλαδή αυτό που είχε πει και πριν από λίγο καιρό, προσθέτοντας ότι θέλει να έχει δίπλα του υγιείς ανθρώπους.
Αναλυτικά η δήλωση Ροκάκη στα "Χανιώτικα Νέα" είναι η εξής:
«Μετά την τελεσίδικη απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο βρισκόμαστε όσο ποτέ άλλοτε κοντά στην επίτευξη μιας ιστορικής συμφωνίας. Μιας συμφωνίας θα ενώσει δύο ιστορικούς συλλόγους -θα ενώσει ένα Νομό- με μοναδικό στόχο και σκοπό τον εξής: την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που θα μπορέσει να “γράψει” ιστορία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα. Σε αυτή την προσπάθεια τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας και ειδικότερα αυτούς που είναι υγιείς. Αυτούς έχει ανάγκη η νέα ομάδα που θα ανατείλει». 
   athlitiko.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.