Αρρώστια σπέρνει το «Teen Vogue» - Ο τρανσεξουαλισμός είναι καλός - Το πρωκτικό σεξ είναι όμορφο!



Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες! Εγχειρίδια του πρωκτικού σεξ σε μικρά παιδιά! Δεν αποκλείεται να μπουν και σε επίσημα διδακτικά βιβλία των κρατών του λεγόμενου δυτικού κόσμου, στον οποίο ανήκει και η Ελλάδα.

Νεανικά περιοδικά, τα οποία απευθύνονται σε μικρά παιδιά δίνουν μαθήματα σε σχέση με τα «οφέλη» του πρωκτικού σεξ και προκαλούν τεράστιες αντιδράσεις.

Το περιοδικό «Teen Vogue» βρίσκεται κάτω από έντονη κριτική, επειδή διδάσκει τα παιδιά, στο πλαίσιο προώθησης, μεταξύ άλλων, του τρανσεξουαλισμού, στο να δοκιμάσουν το πρωκτικό σεξ.

Σε άρθρο με τίτλο «Πρωκτικό σεξ: Τι πρέπει να γνωρίζετε, πώς να το κάνετε με τον σωστό τρόπο», το Teen Vogue απευθύνεται όπως γράφει σε «νέους, αρχάριους και σε όλους τους περίεργους» σε σχέση με το πρωκτικό σεξ.

Γίνεται λόγος για LGBTQ μαθητές, ομοφυλόφιλους δηλαδή, οι οποίοι οφείλουν να γνωρίζουν αυτά τα πράγματα, προκειμένου να προστατεύσουν την σεξουαλική τους υγεία.

Γίνεται δε αναφορά στην Αρχαία Ελλάδα, την οποία οι διεστραμμένοι της εποχής, θέλουν να κόψουν και να ράψουν στα μέτρα του παρόντος κόσμου, ονομάζοντας τους Έλληνες που ανακάλυψαν σχεδόν τα πάντα ως «ανώμαλους».

Λένε στα παιδιά για να τα πείσουν:

«Οι άνθρωποι κάνουν πρωκτικό σεξ από την αυγή της ανθρώπινης ιστορίας. Αλήθεια, αυτό έχει καταγραφεί στους Αρχαίους Έλληνες. Οπότε αν ανησυχείς σχετικά με το να το δοκιμάσεις ή έχει προβλήματα με το να κατανοήσεις αυτή την έλξη, γνώριζε πως δεν είναι περίεργο ή χυδαίο».

Υπάρχουν τόσα πολλά που γράφει το κείμενο που δίνεται στα μικρά παιδιά και ντρεπόμαστε να μεταφράσουμε.



unpolitical.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.