ΕΚΠΟΙΖΩ: Αυτές είναι οι ανώτατες τιμές προϊόντων στα κυλικείαΣτα κυλικεία που λειτουργούν σε εξειδικευμένους χώρους ισχύουν καθορισμένες ανώτατες τιμές σε ορισμένα προϊόντα, με βάση απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας, όπως υπενθυμίζει η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής.Οι χώροι που ισχύουν οι καθορισμένες τιμές, είναι: αεροδρόμια, κινηματογράφοι, θέατρα, οργανωμένες παραλίες με εισιτήριο, σταθμοί υπεραστικών λεωφορείων, νοσοκομεία, κλινικές, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, επιβατικά Πλοία, τρένα, αθλητικοί χώροι, δικαστήρια, ευαγή Ιδρύματα (π.χ. γηροκομεία, ορφανοτροφεία) και ΑΕΙ, ΤΕΙ και λοιπές σχολές.

Τα κυλικεία που βρίσκονται στους παραπάνω χώρους, υποχρεούνται να παρέχουν τα παρακάτω είδη σε καθορισμένες ανώτατες τιμές και να έχουν αναρτήσει σε εμφανές μέρος τον τιμοκατάλογο:

- Εμφιαλωμένο νερό 0.50 ml, (εγχώριο ή μη, εντός ή εκτός ψυγείου) 0.35 ευρώ

- Τοστ με ζαμπόν και τυρί ή σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί,

(ψημένο ή άψητο) 1.45 ευρώ

- Τοστ με τυρί ή σάντουιτς με τυρί, (ψημένο ή άψητο) 1.25 ευρώ

- Καφές ελληνικός μονός 1.20 ευρώ

- Καφές γαλλικός φίλτρου μονός 1.30 ευρώ

- Καφές εσπρέσο μονός, (ζεστός ή κρύος) 1.45 ευρώ

- Καφές στιγμιαίος μονός - τύπου φραπέ κ.λπ., (ζεστός ή κρύος) 1.30 ευρώ

- Τσάι (ζεστό ή κρύο) 1.30 ευρώ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.