ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ


Επειδή μιά ομάδα γιά νά είναι υγειής και βιόσιμη πρέπει να έχει και έσσοδα όχι μονο απο τα εισητήρια αλά και από τίς πωλήσεις ποδοσφαιριστών,ας θυμηθούμε ποιοί ποδοσφαιριστές  του ΑΟ ΧΑΝΙΑέχουν φέρει χρήμματα  και ποπαικτες ως ανταλλάγματα απο μεταγραφές  σε άλλες ομάδες.
Όλα αυτά φυσικά  έγιναν στην δεκαετία του 70.
1] ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ. Ο Βαγγέλης με καταγωγή απο την Ελασσώνα της Λάρισας ήρθε στην πόλη μας να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ήρθε στην ομάδα της πόλης και από τον πρώτο αγώνα που έπαιξε αρχισε να κάνει δώρο γκόλ στίς αντίπαλες εστίες εξελίχθηκε σε δεινό σκόρερ 2 χρόνια συνεχόμενα πρώτος σκόρερ στην Β ΕΘΝΙΚΉ.
Το ΑΙΓΑΛΑΙΩ τον αγόρασε τώρα θα σας γελάσω το ποσόν αλλά θά σας θυμίσω τα ψυχικά ανταλάγματα που αποδείχθηκαν λίρα 100 για την ομάδα μας.
Ήρθαν οι ΤΣΑΚΑΛΟΣ  -ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ-ΓΚΟΥΜΑΣ-ΤΣΑΡΜΠΟΣ-ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗΣ.
Δώσαμε ένα και πήραμε 5 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την  αγωνιστική παρουσία τους την φανέλα του ΑΟΧ
2] ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ  γέννημα θρέμα της ομάδας που του αρνήθηκε η τότε διοίκηση πολλές φορές την μεταγραφή του σε μεγαλύτερη ομάδα τελικά μέ τα πολλά πήγε στόν ΑΠΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και εκτός απο τα χρήματα μας έδωσαν και τον ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ
3] ΓΙΑ;ΝΝΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ γνήσιος κομκαπιανός γιά τον ΠΑΟ ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ βρέθηκε εκτός από τα χρήματα η ομάδα της Θεσσαλονίκης μας ΄εστειλε και τους ΤΑΤΑΡΙΔΗ και ΜΑΤΖΟΥΚΗ
4] ΜΑΛΑΜΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ έφερε χρήματα όπως και παίκτες ΚΡΑΣΣΩΝΗΣ-ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ
5]ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΑΣΣΟΣ  με ξεκίνημα απο τον Πανιώνιο του κουμ καπί έφυγε απο τον ΑΟΧ στον ΟΦΗ τα ανταλλάγματα δεν τα θυμάμαι

Από τότε και μετά δεν θυμάμαι κανένα παίκτη να έφερε χρηματα στην ομάδα
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.