ΓΡΑΜΜΗ ΚΥΘΗΡΩΝ: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΑΓΟΝΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ Σ.Α.Σ.

Καμμία εταιρεία δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον στην προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς ο φάκελος της EUROPEAN SEAWAYS κρίθηκε ανεπαρκής διότι δεν κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οπότε ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος!

Γράφει ο κ. Στράτος Χαρχαλάκης – Δήμαρχος Κυθήρων:
«Εντός των επομένων ημερών θα συνεδριάσει εκτάκτως το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), το οποίο θα λάβει απόφαση για τροποποίηση των δρομολογιακών γραμμών επί τη βάσει των προτάσεων του Δήμου μας.
Θα ακολουθηθεί η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης πλόων μέχρι τη λήξη της δρομολογιακής περιόδου (31/10).
Μοναδική ενδιαφερόμενη εταιρεία είναι η νεοσύστατη ΑΒΛΕΜΩΝΑΣ Ν.Ε. με έδρα των Αβλέμωνα Κυθήρων, η οποία από έχει ήδη αποκτήσει το Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ. Η Εταιρεία ανήκει στους πλοιοκτήτες τουΕ/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ.
Αύριο οι ενδιαφερόμενοι πλοιοκτήτες θα έχουν συναντήσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την συζήτηση σειράς γραφειοκρατικών και διοικητικών ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν πριν την διαδικασία απευθείας ανάθεσης και έναρξης εκτέλεσης πλόων, που λόγω των πολλών απαιτήσεων της νομοθεσίας και των γραφειοκρατικών διαδικασιών ενδέχεται να διαρκέσει έως μερικές εβδομάδες.»
arxipelagos.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.