«Τσουνάμι» από λουκέτα σε μπαρ και εστιατόριαΡόδος-Υδρα- Αγκίστρι λίγες από τις περιοχές που δεν έκοβαν αποδείξεις και ήρθαν αντιμέτωποι με τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων ΕσόδωνΤο ένα μετά το άλλο πέφτουν τα λουκέτα. λόγω φοροδιαφυγής! Χτύπησαν ξανά οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, συνεχίζοντας τον εντοπισμό περιπτώσεων φοροδιαφυγής σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά.


Αναλυτικά: 

Στη Θεσαλονίκη μπήκε το πρώτο λουκέτο 96 ωρών (για υποτροπή), σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, στην Εγνατίας και στο Ρέθυμνο σε εστιατόριο. 

48ωρα λουκέτα 

Μύκονος: Εκλεισε γνωστό beach bar restaurant στη Φτελιά 

Σαντορίνη: Είδη δώρων - κοσμήματα 

Ρόδος: Ιστορικό καφέ - ρεστοράντ στην παλαιά πόλη της Ρόδου - Η ταμειακή του μηχανή ήταν σε όνομα... δικηγόρου! Κατασχέθηκε για περαιτέρω έρευνα. 

Αγκίστρι: Beach bar δεν είχε κόψει 70 αποδείξεις 

Αίγινα: Beach bar δεν είχε κόψει 75 αποδείξεις 

Σπιναλόγκα: Αναψυκτήριο για 23 αποδείξεις 

Χερσόνησος Ηρακλείου: Μπαρ για 28 αποδείξεις 

Θεσσαλονίκη: Καφέ για 74 αποδείξεις 

Λάρισα: Καφέ για 80 αποδείξεις από delivery 

Λιμάνι Πειραιά: 12 έλεγχοι σε τουριστικό γραφείο, υπηρεσίες μεταφοράς τουριστών, υπηρεσίες ξεναγού, ταξί, καφέ- παραβατικότητα 100%. 

Υδρα: Μπαρ στο λιμάνι

Καλαμαριά: Ουζερί - Μη έκδοση 15 αποδείξεων αλλά και χύμα ούζο και τσίπουρο χωρίς παραστατικά.

Πρόστιμο επεβλήθη και εις βάθος έλεγχος στα βιβλία ξενοδοχείου στη Μύκονο- Δεν είχε κόψει 22 αποδείξεις, αξίας 7.000 ευρώ. 

protothema
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.