ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟ
Σήμερα φίλοι μου θα αναζητήσουμε τα αίτια που έφεραν τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ στα πρόθυρα της διάλυσης και του εξευτελισμού.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη οι ευθύνες είναι διαχρονικές και δέν μπορεί ο ενας διοικούντας να τα ρίχνει στον άλλον .
Όλοι φταίτε κύριοι άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
Τί να το κάνω φίλοι μου να παίζει η ομάδα στην Α η στην Β εθνική όταν στην ομάδα της πόλης μας δεν υπάρχει ούτε ένας Χανιώτης;
Δεν είναι ανάγκη να είναι ο Μαραντόνα ή ο Μέσι .
Θα ήταν η σημαία της ομάδας και θα έτρωγε τα κομμάτια του για την ομάδα γιατί θα έπαιζε ρόλο και η κοινή γνώμη.
Θα κατέβαινε στο λιμάνι και στα ποδοσφαιρικά στέκια και θα ήθελε να του λένε γειά σου παιχταρά μου.
Οταν θα έχανε η ομάδα δεν θα εμφανιζόταν στην πιάτσα γιατί θα φοβόταν την κακή κριτική.
Οι παλαιότεροι θυμόμαστε παίκτες τσαμπουκάδες και ηγέτες όπως ήταν [θα αναφέρω μερικούς] ο ΝΙΚΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ο επονομαζόμενος ΜΠΟΥΛΗΣ απο το ευρύ κοινο και ΓΟΡΙΛΑΣ απο τους φίλους του λόγω του ποδοσφαιρικού του τσαμπουκά ήταν εκείνη την εποχή ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ λόγω της υψηλής τεχνικής του ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ  ΤΟ ΠΟΥΛΙ τερματοφύλακας καλός και τσαμπουκάς ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ η ΑΝΘΡΩΠΑ οπως τον έλεγαν .
Υπήρξαν και άλλοι καλοί παίκτες Χανιώτες οπως οι ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ με μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ και στην ΕΘΝΙΚΗ       ΚΙΟΥΣΕΝΤΕΡΛΗΣ-ΔΑΠΟΝΤΑΣ-ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΕΛΛΑΚΗΣ-ΠΡΟΚΟΣ-ΚΤΕΝΙΑΔΑΚΗΣ- ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΜΑΛΑΜΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  και άλοι όμως δεν είχαν το αρχηγικό στοιχείο τα στοιχεία του ηγέτη.
Τετιοι παίκτες φίλοι μου λείπουν από τον ΑΟΧ με ευθύνη φυσικά των διαχρονικά διοικούντων που κάθε χρόνο έφερναν ένα καράβι γυρολόγους και μας τους παρουσίαζαν παιχταράδες και δεν έδιναν ετκαιρίες στα Χανιωτάκια να δείξουν το ταλέντο τους.
Παράδειγμα; Δεν θα πάω μακριά μόλις προ λίγους μήνες που είχαν λακίσει οι μισοί ποδοσφαιριστές ο Γκάτσιος που εκτελούσε χρέη προπονητή προτίμησε να βάλει ένα  ξένοαναπληρωματικό τερματοφύλακα να παίξει μεσα από κάποιο ταλέντο Χανιωτάκι.
Όχι έτσι δεν θα φτιάξετε ποτέ ομάδα!!!!!!!!!!!! Δώστε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του τόπου μας.
Σταματήσετε να φέρνετε καραβιές γυρολόγους ποδοσφαιριστές που τα Χριστούγεννα θα σε εκβιάζουν με προσφυγές
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.