Η Δημοτική Αρχή Μώραλη βγάζει στο σφυρί σπίτι για οφειλή 678 ευρώ!


Στο σφυρί βγάζει ο Δήμος Πειραιά την πρώτη κατοικία άπορης γυναίκας για αμφισβητούμενη οφειλή ύψους μόλις 678 ευρώ μαζί με τις προαυξήσεις!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Reportaz Net, οι υπηρεσίες του Δήμου απέστειλαν στις 10 Ιουλίου 2017, με δικαστικό επιμελητή διαταγή αναγκαστική κατάσχεση ισόγειας κατοικίας 50 τ.μ, εκτιμώμενης αξίας περί τις 45.000 ευρώ.
Η απόφαση στρέφεται εναντίον άπορης γυναίκας που πριν από πέντε χρόνια είχε μισθώσει για μόλις τέσσερις μήνες ένα κατάστημα 43 τ.μ. που λειτουργούσε ως ψιλικατζίδικο σε συνοικία του Πειραιά.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να κλείσει το κατάστημα λόγω οικονομικής αδυναμίας να συνεχίσει τη λειτουργία του ψιλικατζίδικου, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου πρόλαβαν και επέβαλαν πρόστιμο για παράβαση στο πατάρι του ακινήτου, το οποίο δεν ήταν μισθωμένο…

Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράζει γραπτώς τις αντιρρήσεις της στο Δήμο Πειραιά επισημαίνοντας ότι πρόκειται περί λάθους και θα έπρεπε να απευθυνθούν στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, προκειμένου να απαιτήσουν την οφειλή για την παράβαση στο πατάρι. το οποίο δεν χρησιμοποιούσε και δεν το είχε ενοικιάσει, σύμφωνα με τον συμφωνητικό μίσθωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Το πιο θλιβερό της συμπεριφορά του Δήμου είναι ότι άφησε στο…απυρόβλητο τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος φέρεται να είναι πρώην βουλευτής της ευρύτερης περιοχής!

Έτσι, συνέχισε να στρέφεται κατά της μισθώτριας του καταστήματος (και όχι τον ιδιοκτήτη του παταριού) και τώρα να της βγάζει στο σφυρί το σπίτι της για οφειλή ύψους 678, 06 ευρώ με τις προαυξήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Πηγή: Reportaznet.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.