ΓΑΔΑ: Οι αστυνομικοί έπιασαν τις... σκούπες

Σε μια ιδιότροπη διαμαρτυρία προέβησαν σήμερα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες τους: Πήγαν οι ίδιοι με σκούπες και φαράσια και καθάρισαν την ΓΑΔΑ! 
Όπως καταγγέλλουν από την 1/1/2016 και επί ενάμιση χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς προσωπικό για την καθαριότητα στα αστυνομικά τμήματα και όλες τις υπηρεσίες της χώρας. Αν και έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός αρκετές φορές, αυτός κηρύσσεται άγονος και δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία εξέλιξη. 
Η κατάσταση, λένε, έχει φτάσει στο απροχώρητο και ζητούν λύση εδώ και τώρα. Παρά το γεγονός πως κατά καιρούς κάποιες καθαρίστριες αναλαμβάνουν την καθαριότητα των χώρων δεν επιλύεται το πρόβλημα με αποτέλεσμα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί να καθαρίζουν, όπως λένε, με δικά τους χρήματα τα κτίρια. 
Προειδοποιούν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα ενταθούν, ενώ σήμερα προτίθενται να μπουν και να καθαρίσουν με αυτόν τον τρόπο τα γραφεία της ΓΑΔΑ και με απορριμματοφόρα που έχουν καλέσει να μεταφέρουν τα σκουπίδια του κτηρίου. 

pronews.grShare on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.