Μαρτίνης για Βγενόπουλο: «Ο Λοβέρδος ήθελε να μην τον κυνηγήσουμε και παραπλάνησε τη Βουλή» (Video)



Και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος λειτούργησε ως κλινικάρχης και όχι ως τραπεζίτης, στην υπόθεση Ντυνάν μίλησε μεταξύ άλλων στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο Ανδρέας Μαρτίνης.
Όπως είπε, μεταξύ άλλων, «πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες με συνεχάρησαν γιατί έσυρα τον Βγενόπουλο στα δικαστήρια» και συμπλήρωσε ότι ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε την απόσυρση των ένδικων μέσων κατά του αποθανόντος τραπεζίτη.
«Ο κ. Λοβέρδος ήθελε να αποσύρουμε τα ένδικα μέσα κατά του Βγενόπουλου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μαρτίνης και πρόσθεσε ότι «όλες οι εισπράξεις του Ντυνάν είχαν εκχωρηθεί στον Βγενόπουλο ο οποίος αφού κρατούσε τα δικά του, τότε μας έδινε με το σταγονόμετρο ό,τι ήθελε».
«Ο Λοβέρδος παραπλάνησε ακόμα και τη Βουλή, παραδέχτηκε ότι είναι βέβαιος πως θα μας σώσει ο Βγενόπουλος και στο φινάλε μας έφτυσε ο Βγενόπουλος και αξίωσε να παραιτηθούμε στο Συμβούλιο Εφετών» είπε ακόμη ο κ. Μαρτίνης κάνοντας μάλιστα λόγο για «πραξικόπημα» κατά του Ερρίκος Ντυνάν. «Στην αντιδικία του Βγενόπουλο με τον Ντυνάν το ελληνικό κράτος πήρε το μέρος του τραπεζίτη» συμπλήρωσε.
Ιδιαίτερη ήταν η περιγραφή της συνάντησή που είχε με τον κ. Λοβέρδο, στην οποία ξαφνικά βρέθηκε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος. «Ένα πούρο συνοδευόμενο με τον Βγενόπουλο μπήκε στην αίθουσα, κατά τη συνάντηση με Λοβέρδο. Εκεί τα... έπαιξα» αφηγήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως ο Λοβέρδος Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή του έλεγε ότι θα κρατήσει το Ντυνάν, ενώ Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο του έλεγε πως δεν θα το κρατήσει.

documentonews.gr-amfipolinews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.