Κάποιος σε πτήση της British Airways έκανε τέτοιο χέσιμο που το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί!

Πτήση της British Airways υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί, επειδή κάποιος πήγε για χέσιμο μέσα στο αεροπλάνο και ουσιαστικά το αχρήστεψε. Ναι, το αεροπλάνο. Φαντάσου να ζεις τη ζωή σου γνωρίζοντας ότι κάποτε έχεσες τόσο άσχημα που ένα 747-400 έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να 
προσγειωθεί. Η διάρροιά σου ανάγκασε ένα αεροσκάφος των 533 εκατομμυρίων δολαρίων να κατεβεί από τους αιθέρες. Φαντάσου να κοιτάς τα αγαπημένα σου πρόσωπα μετά από αυτό. Φαντάσου να αγκαλιάζεις τη μάνα σου. Δεν θα μπορούσες. Ο κώλος σου ουσιαστικά είναι τρομοκράτης.
Τέλος πάντων. Η πτήση της ΒΑ από Χίθροου προς Ντουμπάι, το περασμένο Σάββατο, έπρεπε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο Χίθροου μετά τα πρώτα 30 λεπτά της 7ωρης πτήσης επειδή κάποιος διέπραξε ένα έγκλημα τουαλέτας.
Στην πτήση έτυχε να βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος του Hertsmere για τους Τόρις Abhishek Sachdev και τουίταρε το γεγονός. «Είναι τρελό! Η πτήση μας της ΒΑ για το Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου λόγω μυρωδιάς κοπράνων στην τουαλέτα! Μέχρι την επόμενη πτήση μεσολαβούν 15 ώρες… #britishairways» έγραψε ο Sachdev, ο οποίος μίλησε επίσης στη Daily Mail για το περιστατικό. Και επανέρχομαι: φαντάσου ότι προκάλεσες μια τόσο άσχημη οσμή που δημοτικός σύμβουλος των Τόρις μίλησε σε εφημερίδα εθνικής εμβέλειας για αυτό.
«Ο πιλότος έκανε ανακοίνωση ζητώντας τον επικεφαλής του πληρώματος θαλάμου των επιβατών και έτσι ξέραμε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε» τόνισε. «Περίπου 10 λεπτά αργότερα είπε «Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια αρκετά άσχημη οσμή που βγαίνει από τη μία τουαλέτα»».
«Είπε ότι ήταν υγρά ανθρώπινα περιττώματα. Αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε».
tinaleme.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.