Θα γίνει ο τελικός του κυπέλου το Σαββατο;

Όλα πιθανά ακόμα για τον τελικό. Απίστευτη πατέντα με αυτοκόλλητο
Παρά τις πολύωρες διαβουλεύσεις μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, δεν υπήρξε απόφαση για το αν ο αγώνας θα γίνει τελικά το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.
Οι ασφυκτικές πιέσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να γίνει κανονικά το παιχνίδι (κάτι που αποτελεί επιθυμία και της ΕΠΟ) φρέναραν την αρχική πρόθεση του Γιώργου Βασιλειάδη για αναβολή εξαιτίας του θέματος με τα μη αριθμημένα εισιτήρια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προσπάθεια να βρεθεί μια λύση για να ξεπεραστεί το μείζον θέμα νομιμότητας, έπεσαν στο τραπέζι απίθανες… πατέντες, όπως το να οδηγείται κάθε φίλαθλος στη θέση του μέσω ενός αυτοκόλλητου που θα μπαίνει στο εισιτήριο κατά την είσοδό του στο στάδιο.
Παρόλα αυτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχε βρεθεί λύση. Μέσω ενημέρωσης που έγινε λοιπόν από τη ΓΓΑ έγινε σαφές ότι αναζητείται ακόμα η φόρμουλα μέσω της οποίας θα τηρηθεί η νομιμότητα και καλείται η ΕΠΟ να προτείνει τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεραστεί ο σκόπελος των εισιτηρίων.
Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της Παρασκευής όταν -λίγες μόλις ώρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα- θα μάθουν ομάδες, φίλαθλοι και φορείς αν τελικά ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ
«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.
Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.