Η Εφορία σφράγισε μαγαζι στο Μαράθι

Ακόμα ένα 48ωρο σφράγισμα επιχείρησης εστίασης μετά από έλεγχο της Δ.Ο.Υ Χανίων
Στους  δρόμους βρίσκονται καθημερινά κατόπιν εντολής του διοικητή ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, οι ελεγκτές της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Χανίων, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής σε ολόκληρη την χώρα. 
Κατά τους ελέγχους που διεξήγαγαν συνεργεία της, την Κυριακή 14/6/2017 στο Μαράθι Ακρωτηρίου, διαπιστώθηκαν παραβάσεις που προβλέπουν το 48/ωρο σφράγισμα επιχείρησης εστίασης.
Χθες Τρίτη 16 Μαΐου υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χανίων σε συνεργασία με την αστυνομία προχώρησαν στην προβλεπόμενη από το νόμο σφράγιση της ανωτέρω επιχείρησης για 48/ώρες.


Από τον Απρίλιο το σαφάρι της Δ.Ο.Υ Χανίων είναι συνεχές και αν τακτά διαστήματα έχουμε πρόστιμα και σφραγίσεις καταστημάτων και φυσικά εν όψει και του καλοκαιρού οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. 
 http://flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.