7η Αθλητική Συνάντηση Στίβου "ΧΑΝΙΑ 2017"

Λίγες ημέρες απέμειναν για την διεξαγωγή της 7ης Αθλητικής Συνάντησης Στίβου "ΧΑΝΙΑ 2017" και οι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες. Την Παρασκευή η επίσημη συνέντευξη τύπου.

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό των Χανίων απευθύνει Γ.Σ. "Ελευθέριος Βενιζέλος" και οι συνδιοργανωτές του "ΧΑΝΙΑ 2017". Η σχετική πρόσκληση:
«Ο Γ.Σ. "Ελευθέριος Βενιζέλος" με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τους Αγώνες της 7ης Αθλητικής Συνάντησης Στίβου "ΧΑΝΙΑ 2017" οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Έλενας Βενιζέλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
15:00 Έναρξη Επίσημου Αγωνιστικού Προγράμματος
16:45 Τελετή Έναρξης
20:00 Λήξη Αγώνων»
Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 11:00 το πρωί θα διεξάγονται και αγωνίσματα αναπτυξιακών ηλικιών. Επίσης, η επίσημη Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο - Παρασκευή (19 Μαΐου 2017), στο ξενοδοχείο "ΧΑΛΕΠΑ", στη μία το μεσημέρι (13:00).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.