Συνελήφθη 29χρονος με ναρκωτικά και όπλο στα Χανιά

20170128_093209
Συνελήφθη, χθες (27.01.2017) το βράδυ στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών, όπλων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου «κατόπιν στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων της αστυνομικής έρευνας, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χθες (27.01.2017) το βράδυ εντοπίστηκε ο 29χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 20 γραμμάρια κάνναβης, 10 βεγγαλικά, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και 2 κινητά τηλέφωνα.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε χώρος σε περιοχή του Δήμου Χανίων, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα) και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :
1.210 γραμμάρια κάνναβης
μικροποσότητα κοκαΐνης,
πιστόλι,
ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες
συσκευασίες για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών,
σπρέυ αερίου (δρακρυγόνο)
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»
haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.