Σφήνωσαν σε μπουκάλι τα γεννητικά του όργανα και τον ακρωτηρίασαν

Σφήνωσαν σε μπουκάλι τα γεννητικά του όργανα και τον ακρωτηρίασαν
Τα ερωτικά παιχνίδια με ένα μπουκάλι είχαν επώδυνα αποτελέσματα για έναν 50χρονο καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα γεννητικά του όργανα.
Ο 50χρονος πήγε σε νοσοκομείο στην Ονδούρα αφού είχαν περάσει 4 μέρες από τότε που κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα στο μπουκάλι. Το πέος του είχε γίνει μαύρο και σάπιζε σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό που δεν μπορούσε να κάνει πλέον κάτι άλλο από το να τον ακρωτηριάσουν.
Η εγχείρηση έγινε από τον ουρολόγο Dr Dennis Chirinos που περιέγραψε την υπόθεση παράξενη, σημειώνοντας ωστόσο ότι είχε δει παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ο γιατρός επισήμανε πως δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σεξ μετά την επέμβαση, ενώ θα μπορεί να ουρεί κανονικά μετά τη μετακίνηση της ουρύθρας του.
Αρχικά ο 50χρονος είχε αποφύγει να ζητήσει ιατρική βοήθεια και πήγε τελικά στο νοσοκομείο όταν του πέος έγινε μαύρο, καθώς είχε υποστεί νέκρωση. "Δεν ζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια και αυτό προκάλεσε τον θάνατο του πέους του. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μόνο να ακρωτηριάσουμε το πέος του. Η νέκρωση ήταν πολύ σοβαρή", τόνισε ο Dr Dennis Chirinos.
Πηγή: Dailymail
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.