ΝΤΡΟΠΗ για την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!Η Αριστερά χρησιμοποιεί ΒΙΑ κατά της 3ης Ηλικίας...



Οργισμένο τηλεφώνημα έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, για τη χρήση χημικών κατά των συνταξιούχων στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Οι φωτογραφίες με τους συνταξιούχους να είναι ημι-λιπόθυμοι, άλλοι να κλαίνε και όλοι να βρίσκονται σε πανικό, κάνουν το γύρο του κόσμου και προκαλούν ντροπή σε όλους τους Έλληνες.
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ενόχλησή του και έδωσε εντολή να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση η ευκολία με την οποία δόθηκε εντολή για επίθεση στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.
Πραγματικά δε μπορούμε να αντιληφθούμε πώς είναι δυνατόν να δίδεται τέτοια εντολή. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι μιλάμε για Αριστερή Κυβέρνηση, που όταν ήταν στην αντιπολίτευση συνεχώς μιλούσε για ακραία βία της αστυνομίας, από τις τότε κυβερνήσεις, μεγιστοποιείται ο παραλογισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.