Αδειάζουν τον Τσίπρα! Πανικός στο Μαξίμου

Αδειάζουν τον Τσίπρα! Πανικός στο Μαξίμου...
Αποστομωτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκι, σε ό,τι αφορά την "αριστερή" κυβέρνηση της Ελλάδας. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι η χώρα μας υπόκειται σε μια σκληρή λιτότητα που δεν ήταν αναγκαία αλλά την οδήγησε εκεί η τωρινή πολιτική ηγεσία. 
"Ο λαϊκισμός δεν λύνει τα προβλήματα. Ο λαϊκισμός δημιουργεί προβλήματα. Μπορούμε να το δούμε 
αυτό στο κλασικό παράδειγμα της Ελλάδας. Μια νέα κυβέρνηση ήρθε με μια λαϊκιστική στάση, ότι δεν χρειάζεται καθόλου λιτότητα, ότι θα ξοδεύουμε όσα θέλουμε. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα εφαρμόζει τώρα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας από ό, τι θα ήταν απαραίτητο αν οι μεταρρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης είχαν συνεχιστεί", υπογράμμισε ο Ντομπρόβσκι σε συζήτηση σχετικά με την αυξανόμενη στήριξη λαϊκιστικών κομμάτων σε χώρες της ΕΕ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.