Δύο καίνουρια ασθενοφόρα ήρθαν στο ΕΚΑΒ Χανίων | Photos

Δύο ολοκαίνουρια ασθενοφόρα ήρθαν στο ΕΚΑΒ Χανίων | Photos
Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα μάρκας Mercedes εξοπλίστηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ των Χανίων.
IMG_2179
Ειδικότερα, μετά από πολλά χρόνια αναμονής, τα ασθενοφόρα αγοράσθηκαν με την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και την συνεισφορά της Περιφέρειας Κρήτης ενώ το κόστος τους ανέρχεται σε 50.000 ευρώ έκαστο. Να σημειωθεί ότι η Κρήτη θα παραλάβει 25 καινούργια ασθενοφόρα μετά από αναμονή 5-6 ετών.
IMG_2175
Τα ασθενοφόρα είναι τελευταίας τεχνολογίας, πιο γρήγορα σε ταχύτητα, και εξοπλισμένα με όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν ακόμα και απαιτητικά περαστικά, ενώ λόγω της υποδύναμης μπορούν να φθάσουν ακόμα και δύσβατα σημεία. Σημειώνεται ότι το ΕΚΑΒ έλαβε τα δύο από τα πέντε νέα ασθενοφόρα που χρειάζεται, ενώ τα υπόλοιπα αναμένονται σε ένα μήνα.
IMG_2178 (1)
Τα παλαιότερα ασθενοφόρα τα οποία αντικαταστάθηκαν θα δοθούν είτε στην Αθήνα είτε σε μικρότερα νησιά. Ο δήμος Χανίων έχει τρία διαθέσιμα ασθενοφόρα τα οποία μέσα στο καλοκαίρι και εφόσον γίνουν και προσλήψεις προσωπικού αναμένεται να γίνουν τέσσερα ενώ υπάρχουν και δύο εφεδρικά.IMG_2180

zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.