ΔΕΙΤΕ τι έκανε on camera ένας Κρητικός και ΠΑΓΩΣΑΝ όλοι !!

ΔΕΙΤΕ τι έκανε on camera ένας Κρητικός και ΠΑΓΩΣΑΝ όλοι !!
Ψύχραιμος, ατάραχος και με σίγουρες κινήσεις ήταν ο άγνωστος -προς το παρόν- εμπρηστής που έβαλε φωτιά σε τρία πολυτελή αυτοκίνητα του ίδιου ιδιοκτήτη στον χώρο στάθμευσης μιας πολυκατοικίας στο Ηράκλειο, παρά το γεγονός ότι ήξερε πως τον κατέγραφαν οι κάμερες γειτονικού μαγαζιού.
Το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες της επιχείρησης η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πολυκατοικία, δείχνει καρέ- καρέ έναν άνδρα που έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του με κράνος μοτοσικλετιστή να αδειάζει το περιεχόμενο ενός μπιτονιού σε δύο από τα αυτοκίνητα, να βάζει φωτιά και να εξαφανίζεται τρέχοντας.
Οι φλόγες τύλιξαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα τρία οχήματα και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να μην απειλήσουν τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας! Το βίντεο με τον εμπρηστή εστάλη για επεξεργασία στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα του εμπρηστή
/newsup.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.