Ρίχνει τις τιμές η Hyundai στην γκάμα της – Δείτε τον τιμοκατάλογο

Ρίχνει τις τιμές η Hyundai στην γκάμα της – Δείτε τον τιμοκατάλογο
Η Hyundai πάει κόντρα στις εξελίξεις και ανακοινώνει νέο τιμοκατάλογο με σημαντικά μειωμένες τιμές στα τρία δημοφιλή μοντέλα της.
Έτσι προσφέρει έως τις 31/7 την ανανεωμένη και πολυβραβευμένη γκάμα μοντέλων της με σημαντικά μειωμένες τιμές, παρά την αύξηση του ΦΠΑ και τη νέα φορολογία.
Συγκεκριμένα:
·         Η Νέα Γενιά Hyundai i10, κάτοχος του διεθνούς βραβείου “Red Dot Design Award 2014” αλλά και “Best City Car” για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον θεσμό του “What?Car”, προσφέρεται σε τιμές από 9.990€, μειωμένες έως και 6%.
·         Η Νέα Γενιά Hyundai i20, κάτοχος των διεθνών βραβείων “IF Design Award 2015”, “Red Dot Design Award 2015” αλλά και του «Χρυσού Τιμονιού 2015» του Auto Bild Γερμανίας, προσφέρεται σε τιμές από 11.990€, μειωμένες έως και 10%.
·         Το ανανεωμένο Hyundai i30, σε αμαξώματα Hatchback και Tourer και με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης 1.4L, Diesel 1.4L και Diesel 1.6L (διαθέσιμου και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT), προσφέρεται σε τιμές από 13.990€, μειωμένες έως και 15%.
Ειδικές εκδόσεις λόγω Euro
Eπίσης με αφορμή το Euro 2016 που διεξαγεται στη Γαλλία, η Hyundai προσφέρει τις ειδικές επετειακές εκδόσεις Go! Special Edition στα μοντέλα i10, i20 και i30. Οι εκδόσεις Go! έχουν εντονότερο σπορτίφ χαρακτήρα, σχεδιαστικές και εξοπλιστικές διαφοροποιήσεις, ανάλογα με το μοντέλο ως εξής :
·         Στο εξωτερικό, η ειδική σήμανση Go! υπογράφει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα σκούρα κρύσταλλα ή τις ελκυστικές ανασχεδιασμένες μαύρες ζάντες του i10.
·         Ο εσωτερικός διάκοσμος κοσμείται από μαύρες επενδύσεις – με χαρακτηριστική σπορτίφ μαύρη επένδυση ως και την οροφή για το i20- με δίχρωμες λευκές-μπλε ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, ραμμένο λογότυπο του μοντέλου στα εμπρός προσκέφαλα, μπλε διακοσμητικά στους αεραγωγούς και στο πλαίσιο του μοχλού ταχυτήτων.
Ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός άνεσης εμπλουτίζεται ανά μοντέλο με στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες βροχής και οι αισθητήρες φώτων για το i30 ή η πανοραμική ανοιγόμενη οροφή του i20.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.