H Ryanair μειώνει τις χρεώσεις αποσκευών


Η γνωστή αεροπορική εταιρεία μείωσε από 3 Ιουνίου τις χρεώσεις αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμύριων επιβατών της. Ταυτόχρονα απλοποίησε τον αριθμό των επιλογών χρέωσης αποσκευών (από 108 σε 6), σαν μέρος του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB) μέσω του οποίου συνεχίζει να αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών, μέσω υπηρεσιών, ψηφιακών και κατά την διάρκεια της πτήσης αναβαθμίσεων.

Από 3/6, οι χρεώσεις αποσκευών για επιβάτες στις εσωτερικές πτήσεις διάρκειας μικρότερης των 2 ωρών μειώνονται κατά 50%, ενώ ο επιβάτες για όλες τις άλλες πτήσεις κάτω των 3 ωρών απολαμβάνουν μειώσεις έως και 17%. Οι επιβάτες σε πτήσεις διάρκειας μεγαλύτερης των τριών ωρών δεν θα έχουν καμία αλλαγή στις χρεώσεις αποσκευών.

Ο Chief Marketing Officer, Kenny Jacobs δήλωσε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση μειώνουμε τις χρεώσεις αποσκευών για το 92% επιβατών μας σαν μέρος του προγράμματος μας “Always Getting Better”με βελτιωμένο εύρος μόνο 6 διαφορετικών χρεώσεων για αποσκευές, καθώς συνεχίζουμε να ακούμε τους πελάτες μας και να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία της Ryanair για τα 116 εκατομμύριων επιβατών που θα μεταφέρουμε αυτό το χρόνο .

Πάνω από το 92% των επιβατών μας θα απολαύσουν τις μειωμένες χρεώσεις αποσκευών και θα πληρώσουν την ίδια τιμή είτε έχουν αγοράσει αποσκευή κατά τη στιγμή της αρχικής κράτησης είτε προστίθεται αποσκευή στην κράτηση αργότερα, ανεξάρτητα από την εποχικότητα. Επιπλέον, οι πελάτες θα είναι μπορούν να προσθέσουν αποσκευές στην κράτηση τους μέσω της εφαρμογής για κινητά της Ryanair μέχρι και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

Οι παραπάνω αλλαγές στις χρεώσεις αποσκευών προστίθενται στο-καλύτερο στο είδος του- επιτρεπόμενο όριο χειραποσκευών, προσφέροντας 2 δωρεάν χειραποσκευές. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών, με τις περισσότερες πτήσεις στην ώρα τους και με μια εξαιρετική εμπειρία κατά την διάρκεια της πτήσης, αυξάνοντας τον στόλο μας, την κίνηση και τους προορισμούς. Και όλα αυτά με τις χαμηλότερες χρεώσεις».



airnews.gr 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.