Ο Ευτύχης Κοκκινάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας…

KOKKINAKIS
Ο Ευτύχης Κοκκινάκης, υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ), που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως αθλητικογράφος σε διάφορα ΜΜΕ της πόλης των Χανίων, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται τη βοήθειά μας προκειμένου να ανταπεξέλθει στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Ο ιδιαίτερα αγαπητός Ευτύχης -ο οποίος επί σειρά ετών ήταν δίπλα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη- νοσηλεύθηκε, λόγω προβλήματος υγείας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου παρέμεινε επί μακρόν.
Σήμερα έχει πάρει μεν εξιτήριο, ωστόσο διαμένει σε κοντινό σπίτι συγγενικού του προσωπικού στην Αθήνα καθώς δεν μπορεί να περπατήσει και είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα το Λαϊκό Νοσοκομείο για παρακολούθηση καθώς το πρόβλημα της υγείας του δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.
Ο αριθμός λογαριασμού του Ευτύχη Κοκκινάκη στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι ο εξής: GR 9501713770006377010286911.
Όποιος έχει τη δυνατότητα και τη βούληση ας βοηθήσει…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.