ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

468ed6fc22eef550f89c8ed6bc6ab8ea
O Μιχάλης κ ο Σεραφείμ(*), 35 και 42 ετών αντίστοιχα, είναι δυο αδέρφια από τα Γιάννενα ,τα οποία
διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση

του πατέρα τους, λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών στο κέντρο της πόλης.
  
Ολα πηγαιναν καλα στις σχεσεις των δυο ανδρων, μεχρι που μετα απο καποιο σημειο, ο νεοτερος, ο Μιχαλης, αρχισε συνεχως να ζηταει ολιγοωρες αδειες απο τη δουλεια, δηθεν για διαφορες υποχρεωσεις και συνεχως εμοιαζε ολο και πιο απομακρος απο τον αδερφο του.

Ο Σεραφειμ, υστερα απο ενα σημειο αρχισε να γινεται καχυποπτος αλλα και να ανησυχει για τον αδερφο του, διοτι τον εβλεπε συνεχως οχι μονο να λειπει απο τη δουλεια, βαραίνοντάς τον με ολο το φορτο, αλλα και οσο δουλευε να βγαινει εξω, να κάνει υποπτες κλησεις στο κινητο του τηλεφωνο.

Γνωριζοντας οτι στο παρελθον ο Μιχαλης ειχε εμπλακει με περιεργους κυκλους απο τον χωρο τον ναρκωτικων, ο Σεραφειμ αρχισε να γινεται συνεχως πιο επιφυλακτικος, ωσπου μια μερα αποφασισε να τον ακολουθησει να δει που θα πηγαινε, οταν ο Μιχαλης του ειπε οτι θα πεταγοταν να

κουρευτει εν μεσω της βάρδιάς τους.

Ακολουθώντας τον ομως δεν περναγε απο το μυαλο του που θα κατεληγε. Ο Μιχαλης κατευθυνθηκε καρφι προς το σπιτι του Σεραφειμ, οπου κ χτυπησε το κουδουνι. Ελαχιστα λεπτα μετα η πορτα ανοιξε, με τον Μιχαλη να καλωσοριζεται εγκαρδια απο τη γυναικα του Σεραφειμ.

Μη θελοντας να πιστεψει αυτο που εβλεπε ο Σεραφειμ καλεσε τον αδερφο του στο κινητο του τηλεφωνο για να τον ρωτησει που βρισκεται, και εκεινος με απολυτη ηρεμια του αποκριθηκε οτι μολις εφτασε στο κομμωτηριο και οτι θα αργουσε λιγο γιατι εχει κοσμο. Αμεσως, εχασε τον κοσμο κατω απο τα ποδια του, μπουκαρε μεσα στο σπιτι του , πιανοντας τη γυναικα του και τον μικρο του αδερφο, »επί τω έργω».

Πλεον, δεν χωρουσαν δικαιολογιες και εγινε το ελα να δεις.

Οι φωνες και οι ηχοι απο καταστροφες εντος της οικειας, προκαλεσαν την ανησυχια των γειτονων οι οποιοι καλεσαν αμεσως την αμεση δραση.

Λιγο αργοτερα και ενω ακομα επικρατουσε πανδαιμονιο μεσα στο σπιτι, οι ανδρες της αστυνομιας μπηκαν απο την ακομα ανοιχτη πόρτα και καταφεραν με δυσκολια να χωρισουν τα δυο αδερφια, τα οποια βαζοντας τα σε διαφορετικα περιπολικα, μετεφεραν προς την ασφαλεια Ιωαννινων.

Η γυναικα, αμεσως μπηκε στο αυτοκινητο της και εφυγε προς αγνωστη κατευθυνση, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επιστρέψει. Τα αδερφια, μετα απο αρκετη ωρα στο κρατητηριο αφέθηκαν ελευθερα με περιοριστικους ορους, χωρις να ανταλλαξουν ουτε βλεμμα.

Οπως ακουγεται απο τους κυκλους της οικογενειας εβαλαν ηδη μπροστα την πωληση της οικογενειακης τους επιχειρησης…

(*) Την ιστορία μας μετέφερε αναγνώστης μας, φίλος οικογενειακός με τα δύο πρόσωπα, ενώ τα ονοματα οσο κ η πολη ειναι αλλαγμενα, για την προστασια των προσωπων που ενεπλακησαν!

athensmagazine.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.