Χαράλαμπος Κουκιανάκης. Το ΕΚΑΒ Αποκόρωνα ήταν στόχος του Δήμου,

Το ΕΚΑΒ Αποκόρωνα ήταν στόχος του Δήμου, για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των Σφακίων, του Αποκόρωνα, αλλά και οι τουρίστες της περιοχής
.
Δεν θα μπω στη λογική του τόπου λειτουργίας του κλιμακίου στον Καβρό ή στις Βρύσσες, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Δήμαρχος της περιοχής, Χαράλαμπος Κουκιανάκης. Ο κ. Κουκιανάκης, απαντώντας στις αιτιάσεις του συλλόγου εργαζομένων του τομέα, που διεκδικεί η έδρα του κλιμακίου να είναι στις Βρύσσες, αποδέχθηκε την ορθότητα των επιχειρημάτων του Συλλόγου, αφού –σε καμία περίπτωση- δεν είναι ορθό, τραυματίες και ασθενείς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου αντί αυτό των Χανίων. Το ζήτημα είναι να μην καθυστερήσει η κρίσιμη διαδικασία της λειτουργίας κλιμακίου στην ευρύτερη περιοχή, τόνισε ο Δήμαρχος.
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ. Κουκιανάκης
.ert.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.