Το νέο σεξουαλικό φετίχ των γυναικών |

Μια νέα «σεξουαλική» τάση έχει αρχίζει να εμφανίζεται μεταξύ των γυναικών και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Μεγάλη Βρετανία, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται η νέα τρέλα.
Μέχρι τώρα τα λούτρινα αρκουδάκια μπορεί να αποτελούσαν  απλά ένα αθώο παιδικό παιχνίδι και για τις μεγαλύτερες γυναίκες να ήταν απλά ένα διακοσμητικό χώρου ή έστω ένας τρόπος ζεστασιάς για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ωστόσο, πλέον, τα λούτρινα αρκουδάκια και δει οι μεγάλοι αρκούδοι φαίνεται ότι αποκτούν νέο ρόλο.
Αυτό είναι το νέο σεξουαλικό φετίχ των γυναικών | Photos
Γυναίκες φαίνεται πως  αντλούν σεξουαλική ικανοποίηση από τα λούτρινα αρκουδάκια τους και μια αγκαλιά με αυτά ισοδυναμεί με προκαταρκτικά. Ορισμένες, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα «προχωρούν» τη σχέση τους με τα λούτρινα, φτάνοντας στην «σεξουαλική ολοκλήρωση» με αυτά τα παιχνίδια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα  Sun το περίεργο αυτό φετίχ το τελευταίο διάστημα γίνεται μόδα στη Βρετανία. Μάλιστα, ορισμένες γυναίκες αγοράζουν σέξι εσώρουχα για τα αρκουδάκια τους, ενώ δεν λείπουν και εκείνες που τους βάζουν δονητές.
Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί και ειδικά site γνωριμιών, όπου γυναίκες με το ίδιο φετίχ μπορούν να γνωρίσουν άλλες γυναίκες με τις ίδιες «αγάπες» και να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους με τα αγαπημένα τους παιχνίδια.
Το τελευταίο διάστημα πολλές από αυτές μιλούν ανοιχτά για το φετίχ τους και μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν σε σέξι πόζες με τα λούτρινα αρκουδάκια τους, ανεβάζοντας το παράξενο υλικό στο Instagram.
topontiki.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.