Θεσσαλονίκη: Πανικός σε διανομή τροφίμων

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε διανομή τροφίμων - Ένταση και ουρές

Χιλιάδες είναι οι άποροι που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση - Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις 

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων - λαχανικών, ελαιόλαδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων).

Χιλιάδες δικαιούχοι βρίσκονται εκεί, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Μάλιστα, έχουν σπάσει τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να περάσουν. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κατάσταση.






Η διανομή συνεχίζεται κανονικά. Ωστόσο, η έκρυθμη κατάσταση παραμένει.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, που συνολικά φτάνουν τους 9.196, κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Βίντεο: 




Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.