Ντ. Μπακογιάννη: «Θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει τελεία και παύλα»

Λίγο πριν την έναρξη της ανοιχτής συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στην Θεσσαλονίκη, η η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απάντηση της Ελλάδας απέναντι στην πρόσφατη επαναφορά των αιτιάσεων της Αλβανίας περί «τσαμουριάς» πρέπει να είναι «κοφτή και αποφασιστική, θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει, τελεία και παύλα».
Την πεποίθηση ότι η απάντηση της Ελλάδας απέναντι στην πρόσφατη επαναφορά των αιτιάσεων της Αλβανίας περί «τσαμουριάς» πρέπει να είναι «κοφτή και αποφασιστική, θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει, τελεία και παύλα», εξέφρασε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, λίγο πριν από την έναρξη της ανοιχτής συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).
Ερωτηθείσα σχετικά από δημοσιογράφους, η κα Μπακογιάννη δήλωσε: «Δυστυχώς έχουμε επιδείνωση των σχέσεών μας με την Αλβανία. Οι Αλβανοί έχουν μπει σε λογική σωβινιστική και επιθετική, κάτι που δεν βοηθάει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας [...] Πιστεύω ότι η απάντηση της Ελλάδας πρέπει να είναι κοφτή και αποφασιστική: θέμα τσάμηδων για εμάς δεν υπάρχει. Τελεία και παύλα».
Κληθείσα να σχολιάσει αν θα παρακολουθούσε τις διαδηλώσεις με σύνθημα «Παραιτηθείτε», που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη, η κα Μπακογιάννη τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου «φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης, φορτώσατε 9,5 δισ. στον λαό βερεσέ». Αν πάω εγώ [στις διαδηλώσεις] όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω. Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων».
Σε σχέση τέλος με το «αν ήρθε η ώρα να πει και η ΝΔ στην κυβέρνηση "φύγετε"», η κα Μπακογιάννη σημείωσε: «Κάθε μέρα που περνά το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι δυσβάσταχτο»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.