Απόψε μην πας στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων..

Καλύτερα να μην περάσετε απόψε από το Ενετικό Λιμάνι και συγκεκριμένα από την Ανατολική πλευρά, στο τέρμα της Ακτής Ενώσεως. 
Η περιοχή γύρω από το Νεώριο Μόρο καθώς και το παρκινγκ της Δευκαλίωνος, δίπλα στην Πύλη της Άμμου θα είναι απροσπέλαστη, αφού θα γίνει ένα δείπνο παρουσία όλων των Πατριαρχών που συμμετέχουν στην Μεγάλη Σύνοδο. 
Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της περιοχής, τους έχουν ζητήσει να κλείσουν τα μαγαζιά τους από τις 17:00 έως τις 22:00, ενώ έως τις 12 τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η διέλευση σκαφών σε όλο το λιμάνι.
Το κακό είναι ότι δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πώς θα ρυθμιστεί η κυκλοφορία. Πέρα από ένα δελτίο τύπου που έστειλε το Λιμενικό Ταμείο του Δ. Χανίων πριν δύο ημέρες ότι θα κλείσει το πάρκιγνκ, άλλη οδηγία δεν έχει βγάλει για την ενημέρωση των οδηγών, αλλά κυρίως των επισκεπτών που θα θελήσουν να κάνουν την βόλτα τους σήμερα στην περιοχή
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.