Αντιεξουσιαστές έκαψαν λεωφορείο και τρόλεϊ στην Πατησίων - Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Για άλλη μία φορά σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας (λίγο μετά τα μεσάνυχτα) όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προερχόμενη από την πλατεία Εξαρχείων πυρπόλησε ένα λεωφορείο, ένα τρόλεϊ και αφού έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων μπήκε στο Πολυτεχνείο όταν άρχισαν να αναπτύσσονται διμοιρίες των ΜΑΤ για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς.
Μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου οι αναρχικοί άρχισαν να πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ στις τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.
Στο σημείο όπου έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο και στο τρόλεϊ έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να κατασβέσει τις πυρκαγιές. 
Κλειστή παρέμενε η οδός Πατησίων από το ύψος της Πανεπιστημίου έως την οδό Ιουλιανού ενώ λίγο αργότερα οι ταραξίες αποχώρησαν από το σημείο. 
Ηρεμία επικρατεί στην περιοχή τώρα, ενώ κλειστό είναι το ρεύμα καθόδου προς την Πατησίων
 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.