Αμερικάνος στα Χανιά | Άρπαξε ταξί χτυπώντας τον οδηγό και κατέληξε σε χαντάκι στην Αγιά |

Αμερικάνος έκανε Σικάγο τα Χανιά | Άρπαξε ταξί χτυπώντας τον οδηγό και κατέληξε σε χαντάκι στην Αγιά | Απίστευτες photos
Σικάγο έκανε την νύχτα τα Χανιά, μεθυσμένος Αμερικανός.
taxi 1Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την νύχτα και συγκεκριμένα στις 3 περίπου μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο των Χανίων με πρωταγωνιστή, στρατιωτικό του αεροπλανοφόρου Τρούμαν.
taxi 3Μάλιστα μόνο από τύχη το συμβάν δεν έγινε η αιτία για να θρηνήσουμε και θύματα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Συγκεκριμένα ο μεθυσμένος άνδρας, ηλικίας 26 χρόνων μόλις είχε βγει από μπαρ στο κέντρο των Χανίων, πήγε στην πλησιέστερη πιάτσα των ταξί στην πλατεία Καραϊσκάκη, και από εκείνη την στιγμή και μετά εκτυλίχθησαν απίστευτες σκηνές τις οποίες περιγράφει  ο οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα έβγαζε το μεροκάματο του κ. Βασίλης Σκυλουράκης και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ. Νίκος Χειλουδάκης.
taxi 2Ο τύφλα στο μεθύσι Αμερικανός στρατιωτικός μπήκε μέσα στο ταξί το έβαλε μπροστά και ξεκίνησε να φύγει.
Στην προσπάθεια του να εμποδίσει το αυτοκίνητο να φύγει ο οδηγός του κ. Σκυλουράκης δέχθηκε την επίθεση του Αμερικανού που τον χτύπησε τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά, ενώ τον παρέσυρε και με το όχημα, σέρνοντας τον στο έδαφος.
taxi 5Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ο μεθυσμένος αμερικανό χτύπησε άλλα δύο ταξί προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές και έγινε καπνός.
Τελικά το όχημα εντοπίστηκε διαλυμένο σε ένα χαντάκι στη Αγιά.
taxi 6Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του ταξί κ. Χειλουδάκης που μαζί με τον οδηγό μετέβησαν το Αστυνομικό μέγαρο για να υποβάλουν μήνυση.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Χειλουδάκης ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά ο ίδιος έχει καταστραφεί καθώς το αυτοκίνητο έχει υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και ο ίδιος δεν πρόκειται να δουλέψει στο υπόλοιπο της σαιζόν και όπως είναι λογικό και δίκαιο τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του οχήματος θα διεκδικήσουν αποζημίωση από τους υπεύθυνους.
Φυσικά για το περιστατικό αναμένεται η αντίδραση των Αμερικάνων.
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.