Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνίδας μητέρας από Αλβανό σε παιδική χαρά

trikala-agrios-xylodarmos-ellinidas-miteras-apo-alvano-se-pediki-chara
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός των Τρικάλων Ράδιο Ζυγός-Fm 100 σήμερα το πρωί… το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαίου συνέβη ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός μιας μητέρας που είχε πάει το παιδάκι της να παίξει στην παιδική χαρά.
Πιο συγκεκριμένα ένα παιδάκι αλβανικής καταγωγής δάγκωνε έφτυνε και έσπρωχνε το παιδί της Ελληνίδας μητέρας, (σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες στον αέρα του σταθμού) η οποία βλέποντας την όλη κατάσταση πήγε να προστατεύσει το παιδί της, παίρνοντας το παιδάκι αλβανικής καταγωγής και πηγαίνοντας το στην μητέρα του. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι δυο γυναίκες συνεπλάκησαν.
Η μητέρα αλβανικής καταγωγής πήρε τηλέφωνο τον άντρα της ο οποίος έφτασε στην παιδική χαρά όπου χτύπησε άγρια την Ελληνίδα, με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές στα πλευρά.Ο ξυλοδαρμός σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον Fm 100 ήταν ιδιαίτερα βάρβαρος κάνοντας λόγο ότι είναι τυχερή που είναι ακόμα ζωντανή…
Η Ελληνίδα μητέρα που υπέστη τον άγριο ξυλοδαρμό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων με χτυπήματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Οσοι παρακολουθούσαν το περιστατικό πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, η οποία τους απάντησε ότι εκείνη την στιγμή δεν είχε διαθέσιμο περιπολικό.
Ο αλβανικής καταγωγής δράστης έχει εξαφανιστεί, ενώ η μητέρα που υπέστη τον ξυλοδαρμό με τον συζυγό της υπέβαλαν μήνυση.
Να σημειωθεί ότι εκείνη την στιγμή η παιδική χαρά ήταν γεμάτη παιδιά.
hellas-now
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.