"Οι αβίαστες σε θέσεις επιλογής των ειδικών φρουρών και οι μεταθέσεις των άλλων αστυφυλάκων..."

Μπορεί να είναι θεωρητικά έωλη η επιστολή καταγγελίας στο bloko.gr αστυνομικού αναγνώστη, περιέχει όμως στη δομή της ριζικά και καίρια ζητήματα που άπτονται του κώδικα μεταθέσεων.

"Κ. Καραϊβαζ καλησπέρα.

Θα ήθελα να κάνω μία σοβαρή καταγγελία, εάν και εφόσον ισχύει φυσικά , και δεν μας έχουν δώσει λανθασμένες πληροφορίες (που δεν νομίζω) και τι θα γίνει επί τούτου, πως μπορούμε να κινηθούμε για να βρούμε το δίκιο μας.
Υπάρχει μία υπηρεσία (ελ.ας) που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ανώτερων μας, θα αποτελέσει παρελθόν σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένονται αποφάσεις, ανακοινωσεις. Τίποτα (το τονίζω) δεν υπάρχει προς το παρόν.
Ως γνωστόν όταν μία υπηρεσία καταργείται, μπορούν όλοι να δηλώσουν αίτηση μετάθεσης σε άλλες υπηρεσίες κτλ.
Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση το τονίζω.

Συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούσαν στην υπηρεσία αυτή, και δεν είχαν δικαίωμα αίτησης μεταθέσεως εντός διεύθυνσης λοιπόν, (πρώην ε.φ. οι οποίοι έγιναν αστυφύλακες σε διάστημα όχι μεγαλύτερο ενός χρόνου) και αφού για να κάνεις αίτηση μετάθεσης σαν νέο τοποθετημένος αστυφ πρέπει να περάσουν περισσότερα των 2 ετών .
Ισχύει κάτι άλλο και δεν το γνωρίζουμε εμείς;

Σε περίπτωση μετάθεσης τους λοιπόν , που δεν είναι νόμιμη ποιος πρέπει να προσβάλλει αυτή την διαδικασία; 
Και για να σας δώσω μία πιο λαϊκή εικόνα, όταν υπηρετείς σε μια υπηρεσία,που σου λένε ότι σε 3 μήνες από σήμερα θα έχει βάλει λουκέτο και θα μας δώσουν 2-3 υπηρεσίες να "διαλέξουμε" , αυτές οι υπηρεσίες λοιπόν θα μείνουν ότι διαλέξουμε εμείς οι 100 υπηρετούντες, και αυτοί οι 7-8 θα έχουν μετατεθεί ήδη αβίαστα, σε θέσεις επιλογής τους, με ανταγωνισμό κανέναν άλλον λοιπόν, των.... φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν........... 
Παρακαλώ για ενημέρωση σας περί τούτου, και τι ενέργειες χρειάζονται νομικά. Ευχαριστώ."


Ως bloko.gr παραδίδουμε τη σκυτάλη της ενημέρωσης- απάντησης στον αναγνώστη από τον αστυνομικό συνδικαλισμό. Και της ΠΟΑΣΥ και των φρουρών.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.