62χρονος πέθανε επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
Δυστυχώς το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, που βρίσκεται σε κίνηση, εκείνη την ώρα μετέφερε στο Βόλο ασθενή με εγκεφαλικό επεισόδιο...


Στο κράσπεδο πεσμένος με το κεφάλι να αιμορραγεί ακατάσχετα, βρισκόταν -ελλείψει ασθενοφόρου- επί μισή και πλέον ώρα έως ότου μεταφερθεί με κλούβα αγροτικού στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, 62χρονος άνδρας, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην είσοδο της Ευξεινούπολης, στη 13.30 χθες το μεσημέρι. Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του πριν φτάσει στο Γενικό 
Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου μία και πλέον ώρα μετά.
Πρόκειται για τον Γιώργο Μητράκο μαραγκό από την Ευξεινούπολη, ιδιαίτερα αγαπητό στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού από παλαιότερη δραστηριότητά του με το τραγούδι. Ο 62χρονος ήταν συνεπιβάτης δικύκλου που κατευθυνόταν από Αλμυρό προς Ευξεινούπολη και μετά τη στροφή στην είσοδο του χωριού βγήκε από την πορεία του δεξιά και ανατράπηκε.
Το δίκυκλο οδηγούσε 34χρονος συγχωριανός του, που από άγνωστη αιτία έχασε την ισορροπία του οχήματος μετά από αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο, να προσκρούσει με το δίκυκλο σε κορμό δέντρου και σε καγκελόπορτα οικοπέδου. Ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε επίσης από το τροχαίο και σφάδαζε από τον πόνο, όμως ο 62χρονος ήταν περισσότερο άτυχος, καθώς χτύπησε το κεφάλι του κράσπεδο. Δυστυχώς το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, που βρίσκεται σε κίνηση, καθώς υπάρχει μόνο ένας οδηγός, εκείνη την ώρα μετέφερε στο Βόλο ασθενή μετά με εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το ασθενοφόρο «αργούσε» βασανιστικά να έρθει και διερχόμενος οδηγός που αντιλήφθηκε σοκαρισμένος τι συνέβαινε προσφέρθηκε να βάλουν τον 62χρονο στην κλούβα του αγροτικού αυτοκινήτου, όπως με ιδιωτικό αυτοκίνητο μεταφέρθηκε και ο 34χρονος στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.