Συνελήφθη 52χρονος παιδεραστής

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι Ροδίτες αυτό που συνέβη, καθώς οι αρχές συνέλαβαν ένα 52χρονο άνδρα, ο οποίος είχε κατεβάσει τα παντελόνια του και αυνανιζόταν μπροστά από σχολείο.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία μαθήτριας. Όταν συνέλαβαν το δράστη διαπίστωσαν πως πρόκειται για παλιό γνώριμο του τμήματος, καθώς επρόκειτο για την τέταρτη (!) φορά που είχε προβεί στην ειδεχθή αυτή πράξη. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως ο άνδρας αποπλανούσε κατ' εξακολούθηση ανήλικα κορίτσια, προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (08-06-2016) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε μετά από διερεύνηση σχετικών καταγγελιών, ο κατηγορούμενος προσέγγισε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σχολικές μονάδες και προέβαινε μέσα από αυτό σε ασελγείς-ακόλαστες και προσβλητικές πράξεις, παρατηρώντας διερχόμενες μαθήτριες.
Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, από το Σεπτέμβριο του 2015 ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στην κατοικία του είτε σε υπαίθριους χώρους, ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών προσφέροντάς τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Δυο Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
Τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών
54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.