Πανελλήνιο βραβείο στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων για την αρχαία Απτέρα (βίντεο)


Οι μαθητές δημιούργησαν ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο του πανελλήνιου διαγωνισμού «Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα».
Το 2o Πανελλήνιο Βραβείο στον διαγωνισμό «Οι μαθητές μας ξεναγούν στα αρχαία θέατρα», που διοργάνωσαν το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ΕΡΤ και το Σωματείο «Διάζωμα», απονεμήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων.
Οι μαθητές δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ με το οποίο μας ξεναγούν στην Αρχαία Απτέρα.
Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Χανίων κ. Αντώνης Αθανασάκης «η δημιουργία του καταπληκτικού αυτού ντοκιμαντέρ ήταν το επιστέγασμα της συνεργασίας της κινηματογραφικής, της θεατρικής και της ομάδας animation του σχολείου μας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και πολλά ευχαριστώ στους συντονιστές των ομάδων μας: τον Θοδωρή Θωμαδάκη από την κινηματογραφική ομάδα, την Ξανθή Κόντου από την Θεατρική ομάδα και τον Μάριο Ιωαννίδη από την ομάδα σκίτσου – animation.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον καταπληκτικό αρχαιοφύλακα της Απτέρας Μαστραντωνάκη Γιώργο.
Δείτε το ντοκιμαντέρ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.