"Πόλεμος" στην ΕΠΣΧ! Αποχώρηση 18 ομάδων από τη Γ.Σ. !


Από ένταση και αποχωρήσεις σημαδεύτηκε η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Έπειτα από την άρνηση του προεδρείου να αναγνωρίσει την ιδιότητα του μέλους του συλλόγου του Πλατανιά στον πρώην πρόεδρό του, Στέλιο Βαρουξάκη, ο τελευταίος αποχώρησε από την αίθουσα και μαζί του οι εκπρόσωποι ακόμα 17 ομάδων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Γιώργος Βούρβαχης, δεν δέχθηκε τα έγγραφα που του παρουσίασε ο κ. Βαρουξάκης, με τα οποία χαρακτηριζόταν ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Πλατανιά. Ο κ. Βούρβαχης υποστήριξε ότι αυτά δεν αποδείκνυαν την ιδιότητα του κ. Βαρουξάκη ως μέλους του συλλόγου και ζήτησε να του κατατεθεί το βιβλίο μελών, πράγμα που ο πρώην πρόεδρος του Πλατανιά αρνήθηκε να κάνει, λέγοντας ότι πρόκειται για αναίτια εμπλοκή στα εσωτερικά του συλλόγου.
Έπειτα από πολλές αντεγκλήσεις και την άρνηση του προεδρείου να τεθεί σε ψηφοφορία το ζήτημα της παρουσίας ή μη του κυρίου Βαρουξάκη στη συνέλευση, ακολούθησε η αποχώρηση των  εκπροσώπων 18 ομάδων. Προηγήθηκε «ξεκαθάρισμα», καθώς το προεδρείο αφαίρεσε τη δυνατότητα συμμετοχής στη συνέλευση σε άλλες 6 ομάδες, καθώς φέρονταν να μη διαθέτουν στη δύναμή τους 18 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, πράγμα που είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με το καταστατικό.  
Είναι σαφές ότι η πορεία προς τις εκλογές της ΕΠΣΧ θα είναι γεμάτη αναταράξεις, καθώς ήδη η άρνηση αποδοχής ως μέλους σωματείου του κυρίου Βαρουξάκη, σηματοδοτεί πιθανό αποκλεισμό του στη συνέχεια από τα ψηφοδέλτια, πράγμα που ατύπως συζητούσαν μεταξύ τους φίλα προσκείμενοι στον διεκδικητή της προεδρίας παράγοντες.
Τα νεύρα επίσης δείχνουν τεταμένα καθώς ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΧ δεν δίστασε σε αποστροφή του λόγου του να υποννοήσει ότι υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που χρηματίζονται για να προβάλουν τον κύριο Βαρουξάκη. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «πέφτει κέρμα» και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν έχει κάποια απόδειξη για τα λεγόμενά του, έκανε πίσω, λέγοντας ότι δεν έχει, αλλά αν χρειαστεί, θα ψάξει…
Όσο για τη συνέλευση καθεαυτή, συνεχίστηκε μετά τις αποχωρήσεις αλλά δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα αμφισβήτησης της ισχύος της από την πλευρά Βαρουξάκη, για λόγους απαρτίας. Πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ υποστήριζε σε όλους τους τόνους ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το καταστατικό και μάλιστα δήλωσε διατεθειμένος να συμβάλει στη διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης, αν το ζητούσε ικανός αριθμός συλλόγων, για να προωθηθούν πιθανές αλλαγές στο καταστατικό.
Και οι εκλογές αργούν ακόμα…
neatv.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.