Χανιά Τον έπιασαν να βιάζει αvήλικο κoρίτσι και του έκοψαν το μόριο σε κρεοπωλείο

Ο 40χρονος Πέτρος Αντωνάκης, στην Ροδόπολη Χανίων, έγινε αντιληπτός από τους ντόπιους, όταν ακούστηκαν οι κραυγές μιας έφηβης από ένα δρομάκι.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κρητικά Νέα αυτόπτες μάρτυρες τον έπιασαν επ” αυτοφώρω την ώρα που είχε στριμώξει την κατατρομαγμένη κοπέλα πάνω σε έναν τοίχο και την βί@ζε.


Το πλήθος χτυπούσε επί ώρα με ξύλα τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια άγνωστοι τον έσυραν σε κρεοπωλείο όπου με ένα μηχάνημα κοπής κρέατος τον ευνούχισαν, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο αιμόφυρτος Πέτρος Αντωνάκης παρέμεινε στη μέση του δρόμου για αρκετή ώρα. Ένας ντόπιος, ο Μανώλης Βουρντουνάκης, εξηγεί ότι κανένας δεν τον βοήθησε γιατί γνώριζαν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί.
«Έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά, πρέπει να σταματήσει η κατάσταση αυτή», λένε. Οι αρχές καταδίκασαν την άγρια τιμωρία του παιδεραστή και αναζητούν τους δράστες, σημειώνει το δημοσίευμα. Ο Πέτρος Αντωνάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το κορίτσι λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον άνδρα.
Πηγη: www.deite-to.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.