Στην Εντατική ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων μετά από τροχαίο | Photos


Σύμφωkiagiadakisνα με πληροφορίες  μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα παρέσυρε τον κ. Κιαγιαδάκη ο οποίος εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο. Στην συνέχεια το μηχανάκι προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
troxaio_rethymno2Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Πέτρου Δρυγιαννάκη, αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο Πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων ο οποίος μεταφέρθηκε χτες το βράδυ από το νοσοκομείο Ρεθύμνου στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.
Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
troxaio_rethymnoΟ κ. Κιαγιαδάκης ωστόσο, βρίσκεται αυτή την ώρα διασωληνωμένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων, με τα τραύματά του να χαρακτηρίζονται σοβαρά αλλά αντιμετωπίσιμα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.