Αλλάξτε όλοι τις ταυτότητες σας μέχρι τον Ιούνιο

00
Την άμεση αλλαγή των Ελληνικών ταυτοτήτων ζητούν τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι Ευρωπαίοι, με την δικαιολογία πως οι ήδη υπάρχουσες μπορούν να πλαστογραφηθούν εύκολα.
Όλοι οι Έλληνες λοιπόν, καλούνται να αλλάξουν τις ταυτότητες τους μέχρι τον Ιούνιο, ενώ πρέπει να καταβληθεί και το ποσό τον 10 ευρώ για την σχετική διαδικασία.
Στην αλλαγή των ελληνικών ταυτοτήτων έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής κ. Τζον Κέρι, ο οποίος κατά την επίσκεψη του στην χώρα μας, άσκησε έντονες πιέσεις.
Οι νέες ταυτότητες, εκτός από τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα έχουν και «βιομετρικά στοιχεία», τα οποία θα τοποθετούνται με μικροτσίπ, όπως η ίριδα του κατόχου.
Οι εξήγηση για την άμεση αλλαγή των ταυτοτήτων, από την κυβέρνηση, είναι πως επιθυμούν μόνο την διασφάλιση της αυθεντικότητας αλλά και την μείωση ακόμη και εξαφάνιση των πλαστών ταυτοτήτων.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.