Έρευνα για υπόθεση διαφθοράς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

www.nomosnews.gr,ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
Μεγάλη έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, υπό απόλυτη μυστικότητα, με αντικείμενο πολύ σοβαρή υπόθεση διαφθοράς εντός της Ελληνικής Αστυνομίας...

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα σε εκτενές άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, στο στόχαστρο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. είναι Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων Υπηρεσιών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουν ήδη γίνει κατ’ οίκον έρευνες σε σπίτια αστυνομικών αλλά και επιχειρηματιών.


Κύριο ζητούμενο των ερευνών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ, είναι αν έχει συγκροτηθεί «κεντρικός» εισπρακτικός μηχανισμός από Αξιωματικούς διαφόρων Υπηρεσιών του Σώματος, προκειμένου να μην υπάρχει έλεγχος σε νυχτερινά μαγαζιά, «στούντιο», λέσχες, κυκλώματα κ.λ.π..

Μάλιστα σε τμήματα της εν λόγω έρευνας φαίνεται να υπάρχει συνδρομή και της ΕΥΠ, που έχει προχωρήσει σε καταγραφή συνομιλιών.


To ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. 

Με πληροφορίες από apasa.gr

Πηγή :ΤΟ ΒΗΜΑ.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.