Ομαδικά όργια και ροζ πάρτυ στις Θερμοπύλες!

Τα λουτρά της ακολασίας: Ομαδικά όργια και ροζ πάρτυ στις Θερμοπύλες! Έχει βουίξει η περιοχή!
Τι συμβαίνει στις Θερμοπύλες και έχει εξοργίσει τους κατοίκους;

Νέο ορισμό στα… στενά των Θερμοπυλών φαίνεται οτι επιχειρούν να δώσουν κάποιοι με τα ομαδικά καμώματα τους.

Τα διάσημα ιαματικά λουτρά στις Θερμοπύλες κρύβουν σκοτεινά μυστικά που αρχίζουν να αποκαλύπτονται – Οι επισκέπτες, οι πρωταγωνιστές και οι αμαρτωλές νύχτες στις Θερμοπύλες.

Οι Θερμοπύλες όπου έγραψαν ιστορία ο Λεωνίδας με τους 300 στη μάχη κατά των Περσών, κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό.

Όταν πέφτει το φως του ήλιου, τα διάσημα ιαματικά λουτρά της περιοχής μετατρέπονται σε hot spot για… gay παρέες οι οποίες δίνουν ραντεβού για νύχτες αμαρτίας.
Θερμοπύλες: Τα λουτρά της ακολασίας. Ομαδικά και περίεργες συναντήσεις [φωτο]

Πολλοί από τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών spa, τα βράδια γίνονται μάρτυρες σκηνών από… ρωμαϊκά, με πρωταγωνιστές άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, της Αττικής και της Βοιωτίας, ενώ καταφθάνουν για μεροκάματα ακόμα και Πακιστανοί.

Οι Θερμοπύλες αποτελούν πλέον τόπο συνάντησης ομοφυλόφιλων, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον ακατάλληλο φωτισμό που έχει αποτέλεσμα να μην πλησιάζει κόσμος τα βράδια και δεν χάνουν ευκαιρία να δώσουν το παρών. Εκτός από τους συνηθισμένους επισκέπτες υπάρχουν και περαστικοί που ενδιαφέρονται να περάσουν λίγες καυτές στιγμές, όπως οδηγοί βαρέων οχημάτων, που συχνά πυκνά κάνουν στάση για χαλάρωση.

Οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν διαδέχονται η μία την άλλη. Η τελευταία αναφέρει ότι νεαρός δέχθηκε παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα. «Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και μου έβαλε χέρι», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Οι κάτοικοι στις Θερμοπύλες έχουν αγανακτήσει με όσα συμβαίνουν σε έναν ιερό χώρο, όπως αυτός των Θερμοπυλών, που εκτός από την ιστορία του έχει και τα παγκοσμίως γνωστά ιαματικά λουτρά. Όπως λένε θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί τουριστικά, αλλά η αδιαφορία τον έχει μετατρέψει σε υπαίθριο οίκο ανοχής. 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.