Αθηνά Γιαννουλάκη: Ανεπιθύμητοι και οι τέσσερις βουλευτές των Χανίων!

giannoulaki
«Ανεπιθύμητους πολιτικά» χαρακτηρίζει τους τέσσερις βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ (Γιώργο Σταθάκη, Παύλο Πολάκη, Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνη Μπαλωμενάκη) το πρώην μέλος της Γραμματείας Χανίων του κόμματος και νυν πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ των Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη.
Η κα Γιαννουλάκη, η οποία είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Αυγούστου 2015 επισημαίνει με σημερινή ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ότι οι τέσσερις βουλευτές άλλα έλεγαν και άλλα πράττουν και ότι θα πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό.
Χαρακτηριστικά, η κα Γιαννουλάκη σημειώνει τα εξής: «Ανεπιθύμητοι πολιτικά και οι τέσσερις βουλευτές των Χανίων! Βάλια (Βαγιωνάκη), Αντώνη (Μπαλωμενάκη), Παύλο (Πολάκη) αυτά λέγαμε στον κόσμο και στον ΣΥΡΙΖΑ… τότε μέχρι και τον Γενάρη του ’15 (τότε που πήρατε τους σταυρούς); Ντροπή σας! Βάλια θυμάσαι τι έλεγες στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και στα χωριά του Αποκόρωνα; Αντώνη θυμάσαι τις υποσχέσεις στους εργαζόμενους στους Δήμους; Παύλο θυμάσαι που “έσκιζες τα ρούχα σου” για το ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο των Χανίων; (Για τον Σταθάκη δεν έχω… να πω κάτι καινούργιο… πάντα πολιτικά ήμασταν “απέναντι”)… Το να κυκλοφορείτε όλοι εσείς στον Νόμο των Χανίων… σαν να μη συμβαίνει τίποτα είναι ντροπή για εμάς τους κατοίκους των Χανίων… Ανεπιθύμητοι!!!»
parapolitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.