Η 45ΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Πατρέων στην περιοχή του Φάρου… έτριβαν τα μάτια τους πριν από λίγες ημέρες!Ήταν μία συνηθισμένη γι αυτούς ημέρα, η οποία όμως εξελίχθηκε… σε άκρως επεισοδιακή! Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί όταν πήγαν στον χώρο για να καθαρίσουν. Κάτι που κάνουν σε καθημερινή βάση. Και ενώ ήσαν… με την τσίμπλα στο μάτι άρχισαν να ακούν «κραυγές»! Αρχικά δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε, όμως μέσα σε δευτερόλεπτα οι κραυγές γινόντουσαν ολοένα και περισσότερο… ηδονικές!
Άρχισαν να γελούν πιστεύοντας πως κάποιος συνάδελφός τους, τους κάνει πλάκα! Όμως σύντομα διαψεύστηκαν! Μέχρι να καταλάβουν τι είχε συμβεί και αφού είχαν αρχίσει να πλησιάζουν προς το σημείο από το οποίο ακούγονταν οι κραυγές… εμφανίστηκε μπροστά τους… η λύση του «μυστηρίου»! Κοντά στον Φάρο, εκεί που έχει φυτευτεί το γκαζόν, υπάρχουν κάποια βραχάκια! Ανάμεσα σε αυτά … είχε βρει «ερωτική φωλιά» το ζευγάρι με τις κραυγές! Όταν λοιπόν πλησίαζαν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, το ζεύγος αποκαλύφθηκε…. Ενώ ταυτόχρονα κουμπωνόταν! Εκείνη ξανθιά γύρω στα 45 και εκείνος Αφρικανός μετανάστης τον οποίον προφανώς η κυρίαΑκ είχε «ψαρέψει»… στο απέναντι πεζοδρόμιο της παραλιακής οδού Ακτή Δυμαίων – τόπος «εστίασης» των μεταναστών από Σομαλία, Σουδάν και Τσαντ.
Η κυρία δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στους «παρατηρητές»! Είχε προφανώς βιώσει… την κορύφωση που ήθελε, τα μάζεψε και άρον άρον μπήκε στο αυτοκίνητό της (παλιό μοντέλο αλλά καλό όχημα).
Οσον αφορά στον ερωτικό της παρτενέρ… εξαφανίστηκε, περπατώντας πίσω από το κολυμβητήριο του ΝΟΠ.                                                                                                 Πηγή: dete.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.