Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό 35χρονου «δράκου» στο Μαρούσι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος έχει επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες στην περιοχή του Αμαρουσίου, γύρω από το Υγεία, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.
Η πρώτη αναφορά για τη δράση του «δράκου» του Αμαρουσίου, ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Τη Δευτέρα (23/5) επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.
Το προφίλ του
Όπως προέκυψε από τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας.
Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται. Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα.
-.pronews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.