Έχασε τελικά το χέρι του ο 32χρονος αστυνομικός ...

www.nomosnews.gr, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
:Δύσκολες ώρες περνάει ο 32χρονος αστυνομικός που χθες το μεσημέρι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Κνωσού...

Παρά τις πολύωρες και σοβαρές προσπάθειες των γιατρών του ΚΑΤ της Αθήνας δυστυχώς δεν κατάφεραν να «σώσουν» το χέρι του άτυχου αστυνομικού.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 32χρονος υπεβλήθη χθες το βράδυ σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο χέρι ωστόσο οι γιατροί από την πρώτη στιγμή δεν εμφανίστηκαν αισιόδοξοι.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι δυστυχώς ο ακρωτηριασμός που υπέστη ο 32χρονος είναι μόνιμος, αντίθετα το τραύμα που φέρει στο πόδι φαίνεται ότι θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 32χρονος αστυνομικός Γ.Σ., που υπηρετεί τον τελευταίο χρόνο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας μετά από μετακίνηση του από το Α’ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου, νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα στο ΚΑΤ στην Αθήνα, μετά τη μεταφορά του με C-130, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του εξαιτίας του ακρωτηριασμού που υπέστη στο ένα του χέρι.

Η είδηση του τραυματισμού ενός ακόμη αστυνομικού σε τροχαίο ατύχημα έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του στο Ηράκλειο, οι οποίοι εύχονται τα τραύματα του 32χρονου να αντιμετωπιστούν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή :cretapost.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.