Με αυτούς δεν υπάρχει λύση. 
Να κάνουν στην άκρη. 
Τhe game is over.

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

 

Κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι θα συμβεί και άλλο είναι τι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει (αυτό δεν το αναλύομε). 
Με το παρόν πολιτικό σύστημα η χρεοκοπία, η έξοδος απο την ΕΕ και η επιστροφή στη δραχμή φαίνεται σαν η μόνη λύση καθότι η μέθοδος που αυτό χρησιμοποιεί για να επιλύσει προβλήματα με την Ευρωζώνη βασίζεται στη φιλοσοφία που εκφράζει η φωτογραφία.Ένα νέο μνημόνιο 4 που θα διαχειρισθεί το ίδιο πολιτικό σύστημα θα είναι και αυτό καταστραφικό, αφού θα επιβαρύνει την Ελλάδα και πάλι σε βάθος χρόνου αλλά σε σημείο που η χρεοκοπία δεν θα απαιτεί άλλη αναβολή.


Η ΕΕ σε κάθε επιλογή της Ελλάδας μελλοντικά δεν θα δεχθεί λύσεις με τη Ρωσία στο ενεργειακό, που θα περιλαμβάνουν την Ελλάδα. 

Άρα με το παρόν πολιτικό σύστημα το ταξείδι Πούτιν στην Ελλάδα δεν θα αποδώσει καρπούς. 

Άν υπάρξει μνημόνιο 4 το μεταναστευτικό θα διογκωθεί σε σημείο ασυμμάζευτο και θα προστεθεί σέ όσα θα προκαλέσει μια χρεοκοπία (τυπικά και bailin) αν γινόταν τώρα. Με αυτούς δεν υπάρχει λύση. 
Να κάνουν στην άκρη. 
Τhe game is over
attikanea.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.